Profesorul de la SPGK, o comoară pentru școala brașoveană

Poate ați auzit cu toții despre Școala Profesională Kronstadt din Brașov, unde se înscriu copiii pentru a urma un liceu tehnic, astfel încât să aibă o calificare după absolvirea lui. Ei bine, în cadrul acestei școli există foarte mulți profesori competenți, făcuți pentru această meserie și foarte implicați. Eu am avut minunata surpriză și onoare de a-l întâlni pe domnul profesor Iulian. Un om care, în primul rând, este om, este soț, este tată, este profesor, este copil. Spun copil, dar câți dintre noi mai știu să fie copii în ziua de astăzi?

46651910_717890818583173_189160689112186880_o.jpg

IMG-20190716-WA0001
Foarte puține persoane se mai pun în pielea unui copil, deoarece în ziua de astăzi dacă te prostești puțin ai impresia că vei fi judecat, ceea ce nu este așa. Eu am observat această calitate a acestui profesor și consider că ar trebui să facem mai des ceea ce ne place. Mai precis, ar trebui să îmbinăm utilul cu plăcutul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Știați că în Școala Profesională Kronstadt din Brașov există cel mai creativ profesor posibil? Încă încerc să îmi dau seama cum poate exista o astfel de persoană care să aibă idei încă de la prima oră a dimineții. Mereu sunt uimită de creațiile lui și mereu îl laud pentru tot ceea ce face. Iulian este mereu în mijlocul copiilor, are răbdare cu ei și le arată de fiecare dată etapele creării obiectelor, astfel încât ei să cunoască toate procesele din fabrică și, de ce nu, să aibă și o doză de creativitate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Această prezentare necesită JavaScript.

Poate vă amintiți că în școală ați tot trecut prin diverse materii, activități sportive, dansuri, volei etc, însă, dacă stai puțin și meditezi la creațiile făcute de Iulian, vei avea parte de cea mai frumoasă surpriză. O școală altfel, o școală care trece de limitele realității, o școală unde elevii vin cu drag și lucrează cot la cot cu profesorii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Eu mă bucur că am întânit astfel de oameni și doresc să îi felicit pentru tot ceea ce realizează!

Voi mai cunoașteți astfel de persoane?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: