De vorbă cu Lorette Chua, fata din China care a venit la târgul de carieră HRC

Astăzi a avut loc evenimentul „Cel mai mare târg de locuri de muncă” din Brașov. Acesta este un târg organizat pentru toți oamenii care își caută un loc de muncă urgent, pentru cei care prospectează piața sau pur și simplu un loc unde se pot schimba păreri atât din prisma angajatorului, cât și din prisma candidatului. Eu am reprezentat compania STABILUS și am avut parte de o surpriză plăcută din partea elevilor de clasa a 11-a care fac parte din proiectul Fit For Future deoarece timp de o oră au stat la standul nostru și le-am prezentat ce reprezintă această acțiune.

Din punctul meu de vedere, ziua de astăzi a fost un real succes deoarece nu au venit aceleași persoane pe care le văd la toate târgurile de carieră, ci persoane mult mai pregătite, deschise la noutăți, colegi de facultate, elevi dornici să muncească.

Acesta, pot spune clar, a fost un eveniment reușit deoarece:

  • Candidații au știut să adreseze întrebări pertinente;
  • Candidații sunt de o calitate extrem de bună;
  • Evenimentul s-a promovat corespunzător;
  • CV-urile primite au fost foarte bine pregătite;
  • Oamenii sunt interesați și de aspectul vizual al CV-ului, nu doar de conținut.

Ceea ce a fost cireașa de pe tort, pe lângă toți studenții, absolvenții și oamenii trecuți de această perioadă, experiența pe care am avut-o cu Loretta mi-a sădit un gând plăcut deoarece mă bucur că există astfel de oameni.

Ea a venit din China în România, s-a căsătorit aici și își caută un loc de muncă. Are experiență pe Marketing, are un accent frumos în limba engleză, este frumoasă și sociabilă. Ea mi-a demonstrat încă o dată și cu multă dorință faptul că România nu este o țară oarecare și merită să o prețuim.

A doua mea experiență plăcută este cu Alexandra, o tânără care lucrează într-o firmă din Brașov, dar fără perspective de dezvoltare. Și astfel, ea este un om care dă dovadă de maturitate, integritate, verticalitate și seriozitate. Ea cunoaște germană la nivel avansat, a fost plecată în Germania de două ori cu ERASMUS și are mult potențial. Cum să nu faci tot posibilul să o ajuți?

Sunt foarte fericită că am participat astăzi la acest târg de carieră și pentru că am cunoscut aceste persoane minunate.

Ne vedem la viitoarele târguri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: