Brașovenii pot vota introducerea sensului unic pe strada Dobrogeanu Gherea

DESPRE PROIECT

‘Votul meu online’ este o campanie realizată de către Asociația Pro Democrația, în parteneriat cu Penrose CDB, Autoritatea Electorală Permanentă și Agenția Metropolitană Brașov. Acțiunea face parte dintr-un proiect mai amplu numit “E-Referendum în România!”, implementat de către APD Brăila, prin programul CIVIC_2015_25_603, proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Scopul proiectul este implementarea pe un termen mediu sistemul de e-voting în campaniile de consultare pentru luarea deciziilor publice de interes local. De asemenea, proiectul reprezintă un punct de plecare, nu o soluție finală, pentru a testa tehnologii și concepte de vot pe internet în România.

Orașele care au acceptat provocarea noastră și au ales să participe în proiect sunt Brașov, Făgăraș și Râșnov. Fiecare dintre acestea au ales o problemă a comunității pe care să o supună votului în cadrul acestui proiect pilot de consultare publică.

[votulmeuonline.ro]

Brasovenii se pot inregistra pe http://votulmeuonline.ro, vot online despre pastrarea sau nu a Strazii Dobrogeanu Gherea cu sens dublu.

Pana vom putea vota pe site, va invit sa votati aici.

6 gânduri despre „Brașovenii pot vota introducerea sensului unic pe strada Dobrogeanu Gherea

Adăugă-le pe ale tale

 1. Mi se pare o idee proasta, si iata de ce: Proprietarii de autovehicule care locuiesc pe aceasta strada, pentru a ajunge acasa din centrul orasului, vor trebui sa urce cu masina prin Valea Cetatii. Primaria, cand a „facut” parcarile de pe aceasta strada nu „s-a gandit” cum vor ajunge acele masini pana acolo?

  Apreciază

 2. Locuiesc in centru si lucrez in Sacele, zilnic trec pe ambele sensuri. Daca se va face sens unic voi prinde ora de varf in oras de fiecare data. Asa ca eu nu sunt de acord.
  Dar daca cineva care sta in Bartolomeu, sa zicem, si trece ocazional pe acolo, crede ca e mai bun sensul unic, va anula votul meu, ceea ce nu cred ca e corect fata de locuitorii din centru sau Racadau.

  Apreciază

 3. Sunt de acord cu acest sens unic si consider ca este imperios necesar.
  Aceasta strada a devenit o adevarata ocolitoare a orasului , lucru inacceptabil in centrul acestuia si mai mult langa Aria Protejata Muntele Tampa.
  Traficul infernal de pe acesta strada face aerul irespirabil pentru toti cei care locuiesc aici sau pe strazile invecinate, este un real pericol si pentru pietoni si pentru conducatorii auto .Ganditi-va ca riveranii nu au trotuar si intra in locuinte direct din strada.
  Cred ca este singura solutie pentru a reduce poluarea fonica si cea generata de noxe.
  Sunt convinsa ca pana si riveranii prefera sa mearga pe jos sau sa faca un ocol de 5 min in schimbul a cateva ore de relativ liniste si aer curat.
  Cat despre cei ce traverseaza strada numai pentru ca e mai “scurt” ar trebui si domniile lor sa se gandesca ca e vorba de o strada de 4m pe care se circula bara la bara , panta obliga la accelerarea motorului , zgomotu si noxele l se amplifica si se propaga pana pe aleile de sub Tampa si in casele locuitorilor din cartier.
  Eu doresc doar sa va adresez rugamintea de a ne gandi putin si la cei din jurul nostru( incluzand aici si mediul inconjurator)si nu numai la interesul nostru imediat.
  Aceasta strada a devenit o adevarata ocolitoare a Brasovului ; in orice oras civilizat o strada aflata in imediata vecinatate a unei Arii Protejate nu va avea acest regim infernal de trafic; in orice oras civilizat din lume oamenii si gospodarii oraselor si-ar proteja aceasta adevarata binecuvantare: existenta unui Munte in inima orasului.
  Va multumesc

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: