uberSKI – Poiana Brașov

Dragi brașoveni, a venit momentul să spunem la revedere aglomerației și timpului pierdut căutând loc de parcare în apropierea pârtiei! Știm că nu este ușor să mergi la ski atunci când trebuie să iei cu tine clăparii și ski-urile sau placa de snowboard, așa că astăzi lansăm uberSKI, o nouă opțiune Uber care te va ajuta să petreci mai puțin timp în mașină și mai mult timp făcând lucrurile care contează pentru tine în acest sezon!

În plus, serviciul Uber este disponibil și în Poiana Brașov, la aceleași prețuri ca în oraș. Iar dacă alegi să călătorești pe ruta Brașov – Poiană te vei bucura de tarife fixe: 40 lei pentru o cursă uberX pe ruta Brașov – Poiana Brașov și respectiv 50 de lei pentru o cursă uberSKI pe aceeași rută.


NU EȘTI UTILIZATOR UBER? FĂ-ȚI CONT PE UBER.COM/APP , INTRODU CODUL PROMOȚIONAL ralucam112ue, ȘI PRIMA TA CURSĂ ESTE GRATUITĂ, ÎN LIMITA A 30 DE LEI


Mașinile active pe platforma Uber în opțiunea uberSKI sunt dotate cu suport de echipament de ski și pot transporta până la două perechi de ski-uri / plăci de snowboard. Asta pentru ca tu să ajungi confortabil, convenabil și în siguranță la pârtie, simplu și fără probleme legate de transportul echipamentului.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

  • Deschide aplicația ta Uber
  • Introdu destinația
  • Selectează opțiunea “uberSKI”
  • Un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute cu o mașină echipată cu suport pentru echipamentul tău de ski

CARE ESTE TARIFUL UBERSKI

Tariful uberSKI este tariful standard uberX în Brașov (1.5 lei tarif de bază + 1.5 lei tarif pe km + 0.2 lei tarif pe minut), la care se adaugă o taxă suplimentară de 10 RON pentru a beneficia de mașina echipată cu suport pentru echipamentul tău de ski.

Tarif de bază Pe minut Pe kilometru Tarif minim Tarif de anulare
11,5 lei 0, 2 1,5 lei 12 lei 6 lei

Astfel, în condiții de trafic normal, tariful pe care îl vei achita pentru o cursă de la gară la Piața Sfatului va fi de aproximativ 18 lei folosind opțiunea uberSKI.

TARIFE FIXE CĂTRE ȘI DE LA POIANA BRAȘOV

În plus, dacă alegi să călătorești pe ruta Brașov – Poiana Brașov vei achita un tarif fix: 40 lei folosind opțiunea uberX și respectiv 50 de lei folosind opțiunea uberSKI.

Rută Opțiune Uber Tarif
Brașov – Poiana Brașov uberX 40 lei
Poiana Brașov – Brașov uberX 40 lei
Brașov – Poiana Brașov uberSKI 50 lei
Poiana Brașov – Brașov uberSKI 50 lei

Fie că ești la gară, în centru, sau acasă, începând de astăzi poți ajunge la pârtie cu o simplă apăsare de buton. E momentul să ne bucurăm împreună de zăpadă și de sezonul de ski care începe acum!

*Opțiunea uberSKI este disponibilă în Brașov, iar la tariful standard uberX se adaugă o taxă fixă de 10 lei / cursă.

sursa [uber newsroom]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: