Cum a fost la caravana „Trăiește inteligent cu Dana Săvuică și Adela Diaconu” 

Săptămâna trecută am participat la un eveniment legat de cum să trăim inteligent, sănătosi și  fericiți. De mult nu am mai mers la un eveniment în care să mi se explice care mai sunt tendințele de anul acesta și, mai ales, cele mai căutate produse de hidratare din această perioadă.

Am avut ocazia și plăcerea de a fi invitată la aceste eveniment de către Adela Diaconu, o tânără frumoasă din Brașov, specialist în integrarea economică Europeană și Management Financiar Bancar. 


[sursa: Google] 

Adela este cunoscută și datorită sportului de performanță  – tenisul de câmp. De asemenea, ea și-a dezvoltat propriul brand în producția de emisiuni realizate la Nova TV Brașov. În urmă cu cinci ani, mai precis în primul an de facultate, Adela a realizat un concurs marca Nova TV, la care norocul a ținut cu mine și am câștigat o geantă United Benetton pe care încă o am și îmi place foarte mult. 

În cadrul acestui eveniment am întâlnit viceprimari, oameni influenți și chiar cunoștințe din orașul în care m-am născut, Onești. De asemenea, am aflat lucruri interesante despre produsul Beauty Help care menține frumusețea și tinerețea tenului, după cum afirmă specialiștii. Dacă ați folosit aceste produse vă rog să îmi spuneți cum vi se par. Mai mult decât atât, am cunoscut-o pe singura femeie Chef din Europa de Est, Cornelia Ghișoi. 

Iată ce ne-a pregătit ea:

Am avut ocazia, datorită Adelei Diaconu, să asist, în aceeași seară, la o prezentare de modă a unui stil vestimentar unic.

Shoppingul trebuie să fie o relaxare și o plăcere în viața fiecăruia. Bucuria este cu atât mai mare, cu cât știi să îți alegi hainele de calitate la prețuri normale, a menționat Adela.

Iată câteva dintre ținutele din cadrul evenimentului:

Care dintre acestea vă place foarte mult? 

Pe parcursul serii am discutat și despre salonul „Coquette” și despre centrul lor de înfrumusețare, de la care am primit un voucher pentru coafor.

Evenimentul a fost susținut la hotelul Aro Palace din Brașov, singurul complex hotelier de 5 cinci stele. Din punct de vedere culinar,  hotelul Aro se mândrește cu unica Lady Gaga  din Estul Europei, Cornelia Ghișoi, serviciile culinare ale acestei talentate doamne având deja un an de recunoaște internațională.

Partenerii evenimentului au fost: Gerovital, Meli Melo,  Elizabeth Arden Romania, Redd’s,  Beauty Help, domeniile Sâmburești.

În cadrul evenimentului am primit un cadou din partea organizatorilor: o cremă de corp „Juicy Couture”, o brățară Meli Melo, voucher de 20% la salonul de înfrumusețare „Coquette”, voucher de 50% la  produsul Beauty Help, crema demachiantă „Doina” de la Farmec plus flyerele partenerilor de la eveniment.

Aștept cu interes o nouă invitație din partea Adelei pentru că orice eveniment de acest tip este binevenit pentru oamenii care își doresc cu adevărat să afle informații din cât mai multe domenii.

Alte poze de la eveniment:

Ne vedem data viitoare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: