Astăzi este finala „Supraviețuitorul”. Cine merită sa câștige? Votează-ți favoritul.

Nu întotdeauna mă uit la televizor pentru că nu văd rostul anumitor emisiuni și consider că mai bine mă lipsesc de el. Dar oare există pe aici vreo persoană care a urmărit întreaga emisiune „Supraviețuitorul”?  Eu pot să recunosc că am urmărit aproape toate episoadele chiar și până la 1 noaptea, deși nu mai puteam de somn, dar a meritat.

Știți povestea nu? În lupta pentru titlul cel mare au pornit la drum 18 concurenți care, rând pe rând au pierdut și au plecat pe insula exilului (a doua șansă) și ulterior acasă. Nu a fost ușor deloc pentru că nu au avut mâncare, iar condițiile de trăit erau ale unei jungle.

Cu toate acestea au existat concurenți care m-au făcut să îi susțin, însă au existat alții care chiar nu meritau să ajungă aproape de finală. Este foarte ușor să fii umbra tribului, să mănânci din câștigul tribului, să te distrezi datorită lui. Un exemplu ar fi Adina, care a ajuns pana departe, dar cum a reușit asta e o mare enigma, pentru ca ea a fost o nulitate în acest concurs.

Din punctul meu de vedere există oameni care care, deși au fost eliminați din trib, ei au avut cea mai mare contribuție. „Daddy” Amza a fost eliminat prematur, el fiind unul din favoriții mei și nu numai. S-au abținut de la mâncăruri extraordinar de bune, au fost diplomați și și-au jucat șansele asa cum trebuie. Aceste persoane merită să câștige, nu cei slabi și lipsiți de demnitate.

Cred ca eliminarea concurenților prin dueluri e mult mai echitabila decât un consiliu tribal, unde își face simțita prezenta abilitatea concurenților de a juca asa numitul „joc social”.

Ce s-a intamplat in eposidul de ieri:

Lucian, Iulian, Otniela, Andrei si Robert sunt cei cinci concurenti care au dat ultimul test inainte de marea finala.

Cei cinci concurenti au avut de infruntat trei probe pentru a demonstra ca merita un loc in marea finala Supravietuitorul, dar numai trei locuri au fost disponibile.

Probe din ce in ce mai grele, tensiunea, oboseala si emotiile si-au spus cuvantul si in aceasta editie. Dragos a fost cel care le-a fost alaturi la fiecare proba, dar si cel care le-a dat indicatii pentru a rezolva cat mai repede probele la care au fost supusi.

La prima proba cei cinci au fost anuntati ca trebuie sa isi mentina echilibrul pe o platforma tringhiulara care plutea deasupra apei. Si-au sprijinit picioarele pe niste trepte inguste si au fost indrumati sa inceapa de la baza, iar la semnalul lui Dragos sa urce nivel dupa nivel. Ultimul care a ramas in echilibru a fost Lucian si tot el a fost numit de Dragos primul finalist Supravietuitorul.

In proba cu numarul doi, Otniela, Iulian, Robert si Andrei au avut de tinut un cutit in echilibru, pe brat, in linie dreapta, fara sa se foloseasca de cealalta mana. Desi la prima vedere a parut o proba simpla, in realitatea s-a dovedit a fi extrem de dificila, dar Otniela a demonstrat ca are forta necesara pentru a fi numita cel de-al doilea finalist Supravietuitorul.

Cea de-a treia proba s-a dat intre barbati si anume Andrei, Iulian si Robert. Concurentii au avut de urmarit doua tinte cu prastia, dar au fost pusi sa isi procure singuri munitia. Primul care a reusit sa loveasca cele doua tinte a fost Iulian, cel de-al treilea finalist Supravietuitorul.

Imagini video de la cele 3 probe aici.

După aproape 43 de zile, în seara aceasta de la 20:30 va fi marea finală în care se va decide unicul supraviețuitor. Jurații au votat deja, iar azi vom afla în direct rezultatele votului, într-un studio din București.

lucian-otniela-si-iulian-sunt-cei-trei-finalisti-supravietuitorul-nu-rata-marti-de-la-20-30-marea-finala_7_size19

 

Preferatul meu este Zapp chiar dacă este mai excentric de fel. Este un om care a luptat deși i-a fost rău, nu a avut ce să mănânce, a fost motivat încă de la început și a ajuns în marea finală pe merit.

Aștept cu multă nerăbdare finala de astăzi și sper ca cel mai bun să câștige. Mult succes concurenților.

Revin cu update-uri.

2 gânduri despre „Astăzi este finala „Supraviețuitorul”. Cine merită sa câștige? Votează-ți favoritul.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: