Stock busters la eMAG

Noua campanie Stock Busters la eMAG vine cu reduceri de până la 75%

V-aţi obişnuit vara aceasta cu numere precum 30, 32, 33, 37, 42… Hai să lăsăm gradele Celsius 🙂 puţin deoparte şi să trecem la cifre mai mari! Campania Stock Busters a eMAG, care durează din 19 în 21 iulie 2016, vine cu reduceri de până la 75%. Cu alte cuvinte, o bogăţie de game şi produse numai bune de “vânat”.

eMAG lansează în această campanie o gamă impresionantă de produse. Iar căutătorii de oferte bune au trei zile la dispoziţie pentru a găsi deal-uri mult-aşteptate la articolele pe care le vânau de mai mult timp. Telefoanele, electrocasnicele sau produsele pentru casă şi grădină se întrec în oferte: un telefon cool,  o maşină de spălat, un espressor fain sau un leagăn balansoar comod “susţin” sus şi tare că le-ar fi de folos multor prieteni ai relaxării şi confortului de vacanţă. Vin în viteză şi ofertele la produse pentru bebeluşi şi copii, atât pentru îngrijire cât şi pentru joc, produse cosmetice şi aparate de îngrijire personală pentru ea şi pentru el, multe reduceri la electronice şi articole pentru sport, fashion, TV, foto, auto sau la gamele de produse pentru mici prieteni necuvântători.

Aşadar, o nouă campanie Stock Busters la eMAG, pentru mici şi mari, ce poate fi sintetizată într-o singură propoziţie: www.emag.ro/cmp/stock-busters-iulie-2016/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: