Marian Godină – Flash-uri din sens opus

Update 3

Cartea se poate comanda acum si la Libris, cu transport gratuit prin curier.

Update 2

Cartea lui Marian Godină, „Flash-uri din sens opus, este  disponibilă acum și la eMAG  cu livrare prin curier 12 lei sau cu ridicare gratuită din Showroom!

Primii 1000 de clienţi dornici să afle mai multe despre autor şi întâmplările descrise de acesta primesc volumul cu autograf.

Am citit în ultima perioadă că, de fapt, nu aș exista și că sunt doar produsul unei campanii de marketing. A citit asta și tata și mi-a zis că e adevărat. Sunt rodul unei campanii inițiate de el, cu vreo nouă luni înainte de 7 septembrie 1986, ziua din care am început să exist. De vreo nouă ani, sunt polițist. Numai mama nu s-a obișnuit cu asta, iar atunci când mă sună și îi zic că nu pot vorbi, că-s la poliție, mă întreabă ce-am făcut. Marian Godină

Zile grele pentru Marian Godină, polițistul sincer care știe ce mesaje să posteze pe rețelele sociale și, mai ales, cum să se facă plăcut de ceilalți. Chiar dacă este o persoană sinceră, partea mai puțin pozitivă este faptul că este luat în vizor pentru fiecare lucru insignifiant pe care îl face. Oare este corect ceea ce se întâmplă în țara asta coruptă? Crezi că dacă ești înalt în grad trebuie să și semnalizezi asta? Oamenii îți cunosc funcția și te vor trata ca atare, nu trebuie să demonstrezi ignoranța în halul acesta. 

Pentru a înțelege mai bine ceea ce s-a întâmplat, vă invit să vă uitați la știrea de pe PRO TV:

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mi-am-permis-sa-nu-tin-cont-ca-are-functie-ce-s-a-intamplat-dupa-ce-marian-godina-a-lasat-fara-pewrmis-un-sofer-cu-pile.html

politistul-marian-godina-denunta-neregulile-de-la-mai-359752

Îl urmăresc pe Marian de câteva luni, este o personalitate pe Facebook, astăzi devenind și mai cunoscut prin intermediul canalelor media, dar nu de asta avea el nevoie, ci de susținerea românilor care cred în el și care îl vor ajuta să schimbe România și sistemul corupt care ne afectează pe toți. Sunt multe de schimbat iar atitudinea lui spune totul. Acest polițist de la circulație spune tot felul de povești pe Facebook, care mai de care interesante sau amuzante. Este o persoană activă, dornică de noutate, încântă publicul cu postările lui și este foarte normal să fie atrasă lumea de mesajele lui deoarece sunt de interes public și toți ne confruntăm cu diverse situații. 

Șefii l-au certat din cauza reținerii permisului acelui șofer care transporta o doamnă cu renume, însă el a mers mai departe cu fruntea sus și a menționat că el NU DEMISIONEAZĂ orice ar fi. 

Avem aici dovada:

Nu am să demisionez. Sunt mai bine acum când am aflat că mama e bine.
Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci alții.
Când am scris cartea FLASH-URI DIN SENS OPUS, mi-am propus să schimb acest sistem şi o voi face.Voi merge până la capăt. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături!
Mai am multe de spus!
Şefii mei de la Braşov au dat-o azi la întors cum au putut, neştiind că întâmplarea aceea cu doamna directoare ar fi trebuit să fie ultima lor problemă, e un caz minor.
Urmează altul, pe care nu îl vor putea întoarce nicicum, pentru că nu obişnuiesc să arunc vorbe aiurea, fără să ştiu că pot demonstra ce zic. În plus, şi colegii mei mă susțin şi se bucură de ce se întâmplă la Braşov.
Mâine vor avea o zi şi mai grea!
Mult mai grea!!!
Sunt curios ce comunicat vor da mâine.
Vă repet, eu sunt bine!
Vă mulțumesc încă o dată! Marian Godină

Dacă se va ajunge la proteste, te susținem Mariane. Ești o persoană demnă de admirat și meriți susținerea noastră. Acesta este sistemul, trebuie să-l schimbăm cândva/cumva. Uitându-mă cum ți se face nedreptate, cred cu tărie că suntem mulți care credem în tine și știm că vei face tot ce poți astfel încât să nu fii înțeles greșit. 

Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări.

Moise Guran îl susține și el de departe.

Dacă aș fi Senatul României l-aș chema pe domnul Cioloș urgent să dea câteva explicații.
Dacă aș fi Călin Popescuu Tăriceanu, sau Daniel Barbu sau Cristiana Anghel, aș considera că e de datoria mea să cer explicații unei autorități care comite un abuz. Mi s-ar părea de bun simț să mă asociez cu cel slab împotriva unuia mai puternic ce încearcă să îi bage celui mic și curajos pumnul în gură, căci ce altceva este libertatea de expresie decât posibilitatea de a spune ceea ce crezi chiar dacă ești mic, dar cinstit, nu vreun hoț sau condamnat…
ei bine atunci da, este normal ca politicienii mari să sară în ajutorul tău și să-l cheme pe primul ministru la explicații.

Dacă aș fi politician, senator, deputat ministru sau președinte sau doar simplu jurnalist m-aș solidariza imediat cu… polițistul Marian Godina, de la Brașov. Ce credeați?

Marian Godină are nevoie de sprijinul nostru! Trăim timpuri grele, greu de schimbat, dar nu imposibil. Sunt omul care dorește o schimbare, în bine, iar pentru asta susțin polițiștii care sunt corecți și respectă legea fără nicio reținere sau intimidare. 

61712194

Cartea proaspăt publicata de Godină, „Flash-uri din sens opus” este disponibila la precomandă aici.

  • A devenit cunoscut datorită textelor cu haz de pe Facebook ce prezintă întâmplări din viața de polițist rutier și a reușit să schimbe imaginea breslei sale. „Flash-uri din sens opus” reprezintă volumul de debut al lui Marian Godină, care trece de la uniformă la condei, devenind autor cu acte în regulă. O carte actuală și amuzantă care se citește cu sufletul la gură: momente din viaţa de zi cu zi în care deseori te regăsești, povestiri cu tâlc, personaje savuroase și memorabile întâlnite în trafic, limbaj autentic presărat cu (auto)ironie și umor cât cuprinde. Este cartea pe care nu te poți abține să nu o recomanzi unui prieten după ce o citești.

Update 1

Luana Minea, implicată în scandalul polițistului Godină, și-a dat demisia din ATOP.

Pe Facebook s-a creat un eveniment de susținere a lui Marian, la care au răspuns că participă deja 1200 de oameni, în Piața Universității.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: