Herbalife, sănătate sau bani irosiți?

Poate printre voi sunt persoane care au auzit de Herbalife și sunt curioasă câți dintre voi ați folosit aceste produse, dacă v-au plăcut, dacă le recomandați sau dacă pur și simplu nu le vedeți utilitatea.  Personal, consider că acest brand a atins cu adevărat o acoperire globală și datorită lui Cristiano Ronaldo care le consumă pentru a se menține în formă. Astfel, Herbalife a devenit sponsorul oficial al lui Ronaldo și va lucra cu acesta pentru a-i dezvolta, optimiza și urmări programul de nutriție. 

uk_company_worldmap

Cred cu tărie în importanța pe care o are o nutriție bună pentru mine ca individ, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Herbalife, o companie care îmi împărtășește pasiunea și aduce vaste cunoștințe în domeniul nutriției. Cristiano Ronaldo

Herbalife este o companie care oferă soluții pentru cure de nutriție, pentru regim alimentar fără renunțarea drastică la aportul zilnic sau chiar o nutriție echilibrată pentru persoanele de orice vârstă.  Produsele au la bază plante, nu conțin conservanți chimici și ingrediente de origine animală, sunt fabricate din ingrediente pur naturale, conform standardelor de calitate și de control ISO. 

What-is-Herbalife-Herbalife-Products

De ce unii au ales HERBALIFE? 

  • compania are peste 30 de ani experiență
  • compania are reprezentanțe în peste 80 de țări
  • compania are milioane de clienți mulțumiți la nivel internațional
  • compania are peste 40.000 de rezultate doar în România

Fiecare soluție de nutriție este propusă de către un consultant Herbalife care se concentrează în a oferi produse utile și potrivite persoanei care dorește un stil de viață echilibrat și sănătos. 

Ce spun reprezentanții Herbalife?

Cu o echipă de peste 2.3 milioane de Distribuitori Independenți, vânzarea produselor Herbalife în mai mult de 80 de ţări din întreaga lume (volumul anual de vânzare  de 5,4 miliarde dolari), poţi fi sigur că vei avea întotdeauna sprijinul necesar pentru a reuşi. Dacă eşti gata să-ţi schimbi viaţa, suntem mândri să-ţi oferim suport la fiecare pas din drumul tău către succes:
1. să-ţi atingi obiectivele legate de nutriție, pierderea în greutate si îngrijire personală

2. să afli  mai multe despre oportunitatea  noastră  de afacere

Am participat la câteva conferințe organizate de Herbalife și mi-a plăcut atitudinea deschisă a consultanților și energia cu ajutorul căreia prezentau produsele și activitățile lor. De atunci am început să consum produse Herbalife deoarece îmi plac și consider că ele au un efect pozitiv asupra vieții noastre. 

Herbalife-Starter-Kit.jpg

În fiecare dimineață beau câte un shake care îmi asigură necesarul pe o perioadă de 5-6 ore. Nu, nu este o glumă. La ora 8 fără un sfert beau shake-ul iar până la 13:30-14:00 nu mănânc nimic. Eu cred că acest lucru mă ajută foarte mult, având în vedere faptul că în anii de facultate aveam ore de dimineață până seara, târziu, iar eu apucam să mănânc foarte puțin, iar dimineața o lăsam deoparte, urmând ca la prânz să mănânc covrigi.

GREȘIT!

Se zice că trebuie să mănânci de 3 x / zi iar între mese să consumi nuci, fistic, alune, fructe etc. Destul de bine, având în vedere faptul că țin la greutatea mea și la produsele pe care le consum. De aceea, consider că aceste produse îți facilitează viața, într-un fel, deoarece nu mai ești nevoit să mănânci dimineața un mic dejun pregătit într-un timp foarte lung, ci poți schimba acest lucru. Sunt tot felul de arome de shake, pe care le poți pregăti ori cu lapte, ori cu lapte praf, ori cu apă, însă specialiștii spun să le consumăm cu apă, deoarece și laptele are grăsimile lui. 

Consum produsele Herbalife de peste un an și sunt foarte mulțumită, mă simt bine,   m-am obișnuit să mănânc de 3 ori pe zi, mă hidratez, mai fac și sport din când în când (recunosc faptul că am cam amânat în ultima perioadă, dar promit că voi reveni la vechile obiceiuri) și totul merge foarte bine.

Voi ați participat la vreo evaluare wellness?

evaluare-nutritionala-serviciu-gratuit-herbalife.jpg

Eu am participat de 3 ori și mi-a plăcut parțial rezultatul final, deoarece am constatat că hidratarea lipsea cam mult, dar m-am mobilizat și am început să beau cât mai multe lichide. Avantajul este că primești detaliile legate de cum se comportă corpul tău în momentul respectiv, care este greutatea, dacă este peste limita normală, dacă este sub limita normală etc. Sunt detalii destul de importante care te ajută să îți organizezi puțin stilul de viață și de mâncare pentru a ajunge la rezultatele optime. 

Când spun Herbalife, nu mă refer doar la shake-urile de dimineață, la Formula 1 sau la batoanele de energie, ci mă refer și la alte produse pe care le folosesc, cum este spre exemplu crema de corp care mă ajută foarte mult în această perioadă geroasă. Miroase foarte frumos, hidratează pielea și nu este scumpă deloc. Am cumpărat-o din aprilie, anul trecut și încă mai am, semn că intră foarte bine în piele și nu necesită un consum în plus. Mie îmi place foarte mult, este pe gustul meu și aroma. 

Aloe_kl.jpg

Este foarte important să știți că și Aloe Vera este foarte importantă în alimentația noastră, deoarece ea ne ajută să avem un regim alimentar sănătos și fără probleme. De aceea, este de preferat să beți apă cu aloe ori de câte ori simțiți nevoia. 

trentarossi-ghiringhelli-herbalife04s

Sunt o persoană deschisă la noutăți și sunt curioasă care este părerea voastră despre Herbalife, dacă sunteți consultanți, dacă aveți nevoie de vreunul sau dacă pur și simplu nu preferați aceste produse.

Părerea ta contează, așa că împarte-o cu mine! 🙂 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: