Când va avea Netflix succes în România?

Seara trecută, Netflix și-a anunțat extinderea în mai bine de 100 de țări, acoperind în acest moment aproape întregul glob. Practic, tot globul, mai puțin Siria, China și, din câte se pare, Crimeea.

Prețurile pentru Neflix din România sunt cam aceleași ca în restul Europei. Serviciul ofera acces deplin la tot conținutul sau, indiferent de ce fel de abonament luați. Diferențele țin mai mult de calitatea imaginii și de numărul de dispozitive pe care puteți vedea simultan conținutul.

Pentru 8 euro pe luna aveți acces doar la fișiere video în calitate standard care pot fi vizionate pe un singur ecran. Pentru 10 euro aveți fișiere HD vizionabile pe doua ecrane. Iar pentru 12 dolari aveți acces la conținut în 4K, vizionabil simultan pe 4 ecrane.

Orice abonament făcut la Netflix include și o luna gratuita, alături de opțiunea de a anula în orice moment subscripția.

netflixabimg

[sursa ZonaIT]

Te poți înregistra direct pe site-ul oficial Netflix.ro.

Serialele nu au subtitrare în română, dar asta nu e o problemă prea mare pentru cei mai mulți dintre noi.

Problema e ca pentru aceeași bani ca în state, content-ul este sub 20% din ce se ofera în SUA. Jenant. Bineînțeles că, cei care cunosc câte ceva despre rețele, pot folosi proxy sau VPN.

Mai în glumă, mai în serios, Netflix ar avea ceva succes și în România cu o condiție: să introducă și serialul Tânăr și neliniștit în grilă. PRO TV a renunțat la difuzarea acestui serial la sfârșitul anului. Au apărut și petiții online pentru redifuzarea lui. 

Atât timp cât va fi în picioare Filelist și alte trackere de torrente de genul, netflix nu va pătrunde prea mult pe piața românească.

Eu unul nu urmăresc nici un serial, la TV prefer sa ma uit pe Eurosport și atât. În rest, prefer filmele bune la cinema.

Acestea fiind spuse, vă las cu ceva televizoare compatibile Netflix la promoție.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: