Fericirea mea ești tu!

Fericirea vindecă tot. 

Nu te obosi să cauți fericirea, ci mai bine lasă-ți inima deschisă pentru ca aceasta să poată intra când vrea ea. Se spune că după ce am căutat fără să găsim, se întâmplă să găsim fără să căutam. Chiar așa este, fericirea nu se caută, ea pur și simplu apare ca ceva magic în viața fiecăruia. Într-o secundă viața ți se schimbă…și nu regreți nimic din ce ți se întâmplă. Ne întâlnim, ne salutăm, dar sufletele noastre se întâlnesc cu adevărat doar în momentul primului sărut. Uneori simțim acest moment, dar de cele mai multe ori ne ia prin suprindere. Și e așa de frumos…

10868163_1013941018621769_3818218194388157542_n

Dragostea va rămâne doar un cuvânt până când va apărea cineva care îi va da un înțeles.

Cineva lângă care vei râde, vei plânge, îi vei greși și îți vei cere iertare, dar cel mai important e că nu o să renunțați niciodată. Aceasta e dragostea, dorința interioară de a nu renunța la persoana care nu își imaginează un viitor fără tine. Vei simți că de fiecare dată când te prinde de mână totul devine mai ușor și de fiecare dată când te îmbrățișează nimic nu mai contează.

P1100578.JPG

Ziua de mâine nu ne-o asigură nimeni, chiar dacă suntem tineri sau în etate. Azi poate să fie ultima zi când îi vezi pe cei pe care-i iubești. De aceea, nu mai aștepta, fă-o azi, întrucât dacă ziua de mâine nu va ajunge niciodată, în mod sigur vei regreta ziua când nu ți-ai făcut timp pentru un surâs, o îmbrățișare, un sărut și că ai fost prea ocupat ca să le conferi o ultimă dorință. Să-i menții pe cei pe care-i iubești aproape de tine,   spune-le la ureche cât de multă nevoie ai de ei, iubește-i și tratează-i bine, ia-ți timp să le spui “îmi pare rău”, “iartă-mă”, “te rog”, “te iubesc”  și toate cuvintele de dragoste pe care le știi.

P1100593.JPG

Părerea mea este că,  înaintând în viață ne dăm seama că aceasta devine din ce în ce mai complicată. Când eram copii credeam în povești cu zâne, totul era perfect, nu aveam griji, iar mai târziu ne-am lovit brutal de ceea ce numim viață. Problemele nu mai sunt așa ușor de rezolvat și momentele de confuzie apar din ce în ce mai des. Liniștea a devenit din ce în ce mai greu de găsit. Am început cursa vieții și fără să ne dăm seama ne-am trezit alergând besmetici dintr-o parte în alta, fără să fim conștienți că exact acesta e lucrul care ne împiedică să trăim o viață fericită sau ce anume căutăm?

Am început într-un ritm alert să ne și cunoaștem, să avem din ce în ce mai multă nevoie de recunoaștere socială. Ne publicăm viața fără să ne dăm seama că uităm să o trăim. Cele mai frumoase amintiri nu sunt cele surprinse de vreun aparat foto sau un telefon, ci cele de care ne amintim când suntem cu cei dragi.

Nu putem ști ce ne așteptă, ceea ce putem face insă, este să conștientizăm că viața poate să fie și plină de emoție și surprize. Căldură și zâmbete încă mai există, iar un gram de speranță se află în fiecare din noi.

Se apropie Crăciunul, mi-e dor de familia mea, mi-e dor de atmosfera caldă și primitoare, cât și de cozonacii mamei, de colindători, de urători și de tradiții.

P1100567.JPG

Mesajul meu de astăzi pentru voi este: într-o lume care este în acest moment plină de ură și furie, să îndrăznim să sperăm, să iertăm, să visăm, să credem și mai ales să iubim.

La mulți ani, pentru totdeauna! 

P1100565

Autor [Raluca Mihalcea]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: