La mulți ani, români!

La mulți ani, România! 

La mulți ani, români de pretutindeni! 

Vă felicit pe cei care ați fost, sunteți și veți fi în continuare patrioți. Vă felicit pe cei care ați fost nevoiți să plecați departe de casă și sunteți în continuare cu gândul acasă, la familie, la orașul natal. Vă felicit pe cei care ați crezut în România și pe cei care au susținut această țară minunată. Felicit oamenii de peste hotare, care vizitează România și care se simt ca la ei acasă.  

1-decembrie

De asemenea, felicit copiii care sunt interesați de istoria acestei țări datorită implicării părinților în educarea acestora. Felicit cadrele didactice care au realizat tot felul de povești pentru a ne crea o imagine cât mai clară și atractivă a istoriei noastre.

copil-stegulet

Dacă ar fi să pun la suflet tot ceea ce se întâmplă la conducerea acestei țări, ar însemna să îmi irosesc mulți ani din propria-mi viață, așa că nu voi face asta. Tot ce pot spune este că transmit La mulți ani României de odinioară, le transmit la mulți ani, tuturor oamenilor curajoși care și-au iubit țara și neamul, încât au fost dispuși să moară pentru unire. 

12254_p18akul3u4plt1p2l1bsi1ih71r4ka

Din punctul meu de vedere, consider că ziua României este o sărbătoare extrem de importantă, poate cea mai importantă din istoria României. Și cred că măcar din respect trebuie să cunoaștem semnificația acestei zile, pentru a le povesti copiilor și nepoților noștri despre această schimbare. Pentru că noi, tinerii din ziua de astăzi vrem o schimbare în bine și tocmai din acest motiv trebuie să ne implicăm mai mult. Eu cred că România merită și o a doua șansa. Eu nu am vrut niciodată să o părăsesc, dar am făcut o mică excepție când am ieșit prima dată din țară, în Bulgaria. La început m-am simțit puțin ciudat pentru că era prima dată când am făcut asta și nu a fost un sentiment prea plăcut. Cu timpul am realizat că tot ceea ce este important este faptul ca oamenii să conștientizeze ceea ce se întâmplă și să găsească soluții, nu să considere că sunt inutili. 

Dacă noi nu vrem să ne recuperăm frumoasa țară, cine crezi că o va face?

image_12096.jpg

Un mic bonus pentru voi, de 1 Decembrie, e-MAG introduce un nou val de reduceri, dar de data aceasta mult mai inovative. Al doilea bonus se referă la faptul că tot în această zi, cadoul oferit la achiziționarea unor produse din ofertă, este un steag tricolor. Eu spun că e o ocazie destul de bună să mai faceți câteva cumpărături pentru cei dragi. 

Mai multe detalii aici: Sărbătorim România la e-MAG

La mulți ani, români și fiți cu bună credință!  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: