1 Decembrie cu e-MAG

Știu că niciodată nu ne săturăm de reduceri, așa că astăzi vă confirm încă o dată faptul că reducerile încă nu s-au terminat. Ele există și nu vom mai avea parte de ele prea curând. Așa cum bine știți Black Friday este o dată pe an. Însă, pentru că se apropie ziua de 1 Decembrie, e-MAG   s-a gândit     să-și răsplătească românii cu tot felul de oferte.

Săptămâna trecută am asteptat să-mi cumpăr ceva de Black Friday, însă nu am fost chiar atât de rapidă precum alți compatrioți. Sunt mulțumită că totuși mi-am cumpărat ceva. Acest pachet promoțional cu un rucsac laptop Case Logic WMBP115K, 15.6″, Black + Cooler laptop Deepcool N400, 15.6″, Black. Eu sunt foarte mulțumită de cele două produse, având în vedere faptul că separate ele ar fi undeva peste 200 lei.  Am o veste mai puțin bună pentru voi, aceste produse nu mai sunt la promoție, însă le mai găsiți pe site. 

res_fa7b33af75aa32eb2fdcaf440fc0160a_400x400_a4t8

Ce vă mai pot recomanda este acest HDD Seagate Barracuda 1TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3, care se mișcă excelent și dă dovadă de rapiditate comparativ cu celelalte produse. Link-ul către produs îl găsiți aici: HDD Seagate

img202138_27122011162947_0_400x400_pumg

Astăzi vreau să vă spun că e-MAG ne face o mare surpriză. Mai precis, ne încântă cu alte produse utile pentru casele noastre, datorită zilei de 1 Decembrie. 

Mai mult decât atât, în cadrul promoțiilor avem tot felul de produse, de la laptopuri, smartphone-uri, până la detergenți, jocuri pentru copii, produse alimentare, haine și multe altele. Nu am uitat de cărți, pentru că sunt preferatele mele. Am văzut că se vinde și Exerciții de echilibru – Tudor Chirilă, dar vă las pe voi să vi le alegeți. 

În final, dragi români, vă îndemn să fiți practici. Haideți să cumpărăm branduri românești și să ajutăm economia noastră. Nu uitați că de 1 Decembrie e-MAG sărbătorește în stil mare și oferă stegulețe cadou. 

Toate produsele din ofertă le găsiți aici: Oferte 1 Decembrie e-MAG

eMag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: