Dincolo de reviste

Se cunoaște faptul că stilul personal s-a aflat mereu într-o strânsă legătură cu moda. Admirăm alte persoane când le vedem pe stradă foarte bine îmbrăcate sau nu neapărat. Poate cu bun gust și puțină creativitate. În ziua de azi nu mai știm exact ce se poartă, ne este greu să ne adaptăm stilul conform acestei generații. Mai mult, ne este greu să ne creăm un stil personal, adaptat propriei personalități, mai ales că fiecare dintre noi vrea să fie unic din toate punctele de vedere. 

Fashion_Men_Silhouettes_Set_2

În zilele noastre, fashion-ul a căpătat o mare doză de interes pentru oameni. Într-un fel, stilul personal, ghidat de ceea ce există pe piață, vine în ajutorul nostru pentru a arăta cine suntem și pentru a descrie propria noastră personalitate cu ajutorul vestimentației. 

Fashion_girls-11

Îmi place să fiu admirată de cei de lângă mine, dar pe bună dreptate. Felul în care ne îmbrăcăm, în care ne alegem hainele, demonstrează cine suntem și cât de deschiși suntem la tendințele actuale. Un detaliu important se referă la faptul că moda și adaptarea acesteia la stilul propriu, reprezintă modalități importante de comunicare. 

moda-1.jpg

Din păcate, suntem judecați în funcție de hainele pe care le purtăm însă sfatul meu este să ținem cont și de tendințe, dar ceea ce este mai important, să ne simțim bine în ceea ce purtăm. 

Eu cred că a urma tot ceea ce fac și poartă toți oamenii, este o greșeală, pentru că stilul personal întotdeauna va reflecta ceea ce ești, ce interese ai, hobby-uri, aspirații. 

Eleganța contează și reflectă frumusețea interioară, cât și exerioară. Fii tu însuți/ însăți și oamenii te vor aprecia pentru ceea ce ești și nu pentru ceea ce îți dorești să dovedești că ești. 

Tu ce părere ai despre tendințele actuale? 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: