Nu renunța niciodată!

Ți s-a întâmplat vreodată să eșuezi? Ei bine, sunt sigură că am trecut cu toții prin asta. Este normal, norocul ni-l facem cu mâna noastră, cum spune o vorbă din popor, însă când chiar observi că dai totul și nu primești nimic, deja este o problemă.

De exemplu, Winston Churchill a rămas repetent în clasa a şasea și a pierdut toate competițiile electorale pentru funcții publice până când, la vârsta de 62 de ani, a devenit prim-ministru. Mai târziu, avea să scrie: “Nu renunța niciodată. Niciodată, niciodată, niciodată, niciodată – în nimic, mare sau mic, măreț sau neînsemnat. Nu renunța niciodată cu excepţia cazurilor în care o faci pe considerente de onoare sau de bun simţ Niciodată, niciodată, niciodată – nu renunța niciodată.” [sursa: webcultura]

Am trecut prin multe, însă cea mai mare greutate a fost lupta cu ceea ce mi-am propus să realizez, așteptările celorlalți și ceea ce am realizat. Balansul este destul de complicat. Și când vezi rezultatele de la final, tragi o linie și realizezi care au fost punctele forte, punctele slabe și ce trebuie îmbunătățit.

Sunt momente când sunt dispusă să renunț orice ar fi, deoarece nu văd implicare și seriozitate din partea persoanei cu care discut/lucrez/relaționez. Însă stau și meditez că nu trebuie să dau satisfacție nimănui, ci trebuie să îmi văd de treaba mea. Asta am făcut, am mers pe drumul meu, nu m-am lăsat influențată de „gurile rele” și pot spune că mai am multe de învățat și cred că sunt pe drumul cel bun. Important este să faci alegerea corectă, să spui NU când trebuie, să pui întrebări orice ar fi, să fii deschis/ă și interesat/ă de orice se întâmplă în jurul tău.

Așa cum spunea un autor drag, Robert Kiyosaki, axează-te pe lucrurile care generează profit, nu pe cele care intră la pasive, pentru că astfel vei face lucruri inutile care vor provoca un mare soi de regret.

Eu am învățat din fiecare experiență, deși a fost greu să o accept la momentul respectiv, dar după o perioadă mi-am spus că nu merită să stau să aștept, ci să mă evidențiez cumva, să ies în lume, să discut cu oamenii.

Ideea este că nu am renunțat, am avut sprijinul celor dragi mie, am gândit totul la rece, am citit și am ajuns la o concluzie:

Nu renunța niciodată, chiar dacă îți este greu, ești descurajat, nu ești apreciat! Întotdeauna există un loc pentru tine, pentru că totul are un circuit prestabilit și va ajunge și soarele pe strada da, într-un final.

Vă invit să meditați asupra succeselor și eșecurilor voastre, cât și la momentele când ați fost presați să renunțați și totuși nu ați făcut-o.

Vă felicit pentru voință și vă spun sincer că nu este ușor să lucrăm cu propriile gânduri, trăiri și idealuri.never_give_up_by_antontang-d2wp4ua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: